GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Şahinbey Kavaklık Bilim ve Sanat Merkezi

Nis

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisimiz tarafından öğrenci velilerimize yönelik "Akademik Gelişimi Destekleme Aile Eğitimi Programı" başlatılmıştır.

Nis

Kurumumuz Resim Birimi öğrencileri çiçek desenleri çalışmaları için yerinde inceleme yapmak adına Gaziantep Botanik Bahçesini ziyaret ettiler.

Mrt

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 15-21 Mart Tüketici Haftası dolayısıyla düzenlenen resim yarışmasında öğrencimiz Tuana Gülsen Demir dereceye girerek ödül almıştır.

Ekm

Kavaklık Bilim ve Sanat Merkezi 2023-2024 eğitim öğretim yılıyla ilk öğrencilerini ağırlayıp eğitim ve öğretime başlamıştır. Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve yöneticilerimize hayırlı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyoruz.